Opgeleverd

De Binnentuinen van Den Haag

Welkom in De Binnentuinen van Den Haag. Met slingerende straten en lanen, waterpartijen, veel groenstroken en een uitgesproken dorpse sfeer. Hier sluit het afwisselende straatbeeld naadloos aan op jouw schitterende woning in jaren 30 sfeer, met de luxe en het comfort van nu. De Binnentuinen bestaat uit 120 woningen die zijn ontworpen door diverse architecten. Van herenhuizen tot 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen, je vindt het in De Binnentuinen.

image alt

Iedere straat nieuwe details

Hier geniet men van een ruime, energiezuinige woning met tuin en parkeergelegenheid op eigen terrein of voor de eigen deur. De Binnentuinen staat gelijk aan luxe wonen, waar kinderen heerlijk kunnen opgroeien. Begin 2021 zijn hier de laatste woningen opgeleverd door aannemers Heijmans, Van Wijnen en Boerbouw.

De invloeden van de diverse architecten zijn duidelijk merkbaar. Zo zijn er in elke straat weer nieuwe details te zien, zoals veranda’s, bijzondere kapvormen of een afwijkende kleur baksteen. Daarnaast zijn er hoogteverschillen aangebracht in gevels en dakkappen, zodat iedere plek uniek is.