De Binnentuinen
Logo Logo

Voorzieningen De Binnentuinen

De Binnentuinen met haar slingerende straten en schitterende huizen is perfect voorzien. Niet alleen vind je in Wateringse Veld alles voor je dagelijkse boodschappen en meer, je eigen buurt heeft het net zo goed voor elkaar. Hier lees je wat je om de hoek van jouw huis allemaal voorhanden hebt.

Kinderopvang & scholen

Voor kinderopvang kun je op loopafstand terecht bij een van de vestigingen van 2Samen of De Dwergenhut. Ook zijn er twee basisscholen in de buurt en het Wateringse College voor voortgezet onderwijs is op korte fietsafstand van De Binnentuinen.

Ondergrondse containers

Geen gesleep meer met kliko's ideaal! Op elke hoek van de straat vind je ondergrondse containers. Altijd genoeg ruimte om je afval gescheiden kwijt te kunnen en nooit lang lopen naar de dichtstbijzijnde container.

Hond uitlaten

Er is zoveel groen in de buurt dat je hond uitlaten een feestje wordt. Neem voor de zekerheid een zakje mee en houd hem aangelijnd.

Elektrische oplaadpalen

Een elektrische oplaadpaal aanvragen op eigen terrein is mogelijk bij een aanbieder voor elektrisch opladen. Vraag altijd even bij de gemeente na wat de huidige mogelijkheden zijn voor eventuele subsidies hierin of voor het plaatsen van een oplaadpunt op de openbare parkeergelegenheid in de buurt.

Parkeren

Er zijn woningen met parkeerruimte op eogen kavel. Is dit niet het geval dan is er in het plan meer dan genoeg ruimte opgenomen voor parkeerstroken en -koffers voor zowel bewoners als hun bezoekers. Je hoeft nooit lang te zoeken naar een plekje of ver te lopen van je auto naar woning.

Een jaren 30 huis met het comfort van nu
Winkels in de buurt en scholen op loopafstand
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?