Dinsdag 23 januari a.s. start om 17 uur de online verkoop van de 13 Verandawoningen aan de Zevenwoudenlaan. Dit betekent dat je alle verkoopdocumentatie en de contractstukken vanaf volgende week op de website kunt vinden, inclusief het digitale inschrijfformulier. 

 

Voorzijde woningen

Vier woningtypen

De Verandawoningen bestaan uit vier woningtypen: fraaie hoekwoningen met of zonder zij-erker (type D1 en D4) en tussenwoningen (type D2 en D3) waarbij de veranda's een belangrijke rol spelen. Bekijk onder het kopje ''Downloads'' de brochure. 

Natuurvriendelijke achtertuin

Alle Verandawoningen hebben royale achtertuinen van circa 9 tot en met 25 meter diep. De tuinen lopen over in de toekomstige ecologische zone van Wateringse Veld. Een deel van de achtertuin wordt aangelegd als natuurvriendelijke tuin, die onderdeel blijft vormen van de ecologische zone. 

Natuurvriendelijke tuin

Aanmelden als belangstellende

Ben je nog niet aangemeld als belangstellende, meld je dan op deze website onder het kopje "Woningen - Verandawoningen'' aan als belangstellende bij een bouwnummer van je keuze. Je ontvangt dan bericht van de start verkoop en een link naar het inschrijfformulier. Kijk op www.nieuwbouw-wateringseveld.nl/de-binnentuinen/woningen