Check je mogelijkheden

Tijdens de inloopbijeenkomst voor de Verandawoningen, zaterdag 27 januari a.s. bij Olsthoorn Makelaars, zijn de hypotheekadviseurs van de Rabobank aanwezig om je te informeren over je financiële mogelijkheden. Neem je salarisstrook mee en laat je adviseren.

Zevenwoudenlaan

Meerwerkopties, wat kun je lenen?

Iedereen die na inschrijving een woning krijgt toegewezen dient zich het volgende te realiseren. De bouw van de 13 Verandawoningen start eerder dan gebruikelijk. Naar verwachting zal in mei worden gestart. Dit betekent dat je versneld je eventuele wensen voor bijvoorbeeld een uitbouw en dakterras kenbaar moet maken zodat de bouwer hier rekening mee kan houden bij de voorbereiding. Dit neemt bij een bouwproces enige tijd in beslag. Daarom krijg je bij het eerste verkoopgesprek met de makelaar al vragen over een aantal bouwkundige meerwerkopties die voor de aannemer relevant zijn bij de werkvoorbereiding. Het is dus belangrijk om snel te weten wat je hypotheekmogelijkheden zijn voor de gekozen basiswoning inclusief meerwerkopties.

Van harte welkom

Je bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Olsthoorn makelaars aan de Santiagosingel 1 in Den Haag. Je hebt alle gelegenheid voor het stellen van vragen.