Twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa's

De Binnentuinen, misschien wel de groenste buurt van Wateringse Veld is al ver gevorderd. Op een aantal plekken is nog ruimte voor nieuwbouw. BPD Ontwikkeling start op woensdag 5 juli met de verkoop van 16 luxe koopwoningen aan de Zevenwoudenlaan. Er is keuze uit prachtige woningtypen met tuinen op het zuidwesten, aan een brede watergang. 

Bijzondere architectuur

De royale woon- en kaveloppervlakten geven deze woningen al veel luxe. Maar ook de architectuur van VOF Architecten - die zich heeft laten inspireren door de sfeer van de tuinwijken zoals de Haagse Vogelwijk – is zeer gevarieerd. Denk aan gebogen voordeuren, prachtig metselwerk, klassieke details, markante tuitgevels, veel licht, erkers, openslaande deuren en roedeverdelingen.

De koopsommen van de twee-onder-een-kapvilla's starten vanaf € 519.850 v.o.n. en de vrijstaande villa's vanaf € 649.850 v.o.n. Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden via onze nieuwsbrieven? Meld je dan direct aan als belangstellende. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor de start verkoop!

Voor aanmelden als belangstellende kun je je gegevens achterlaten bij een woningtype van je keuze: www.nieuwbouw-wateringseveld.nl/de-binnentuinen/woningen