Twee-onder-een-kapvilla 4laags

In aanbouw / bewoond

Omschrijving

De luxe tweekappers op bouwnummer 15 en 16 vormen samen een statige villa met een prachtige rijkheid aan details, zoals roedes in de ramen, nokversieringen en speelse accenten in het metselwerk. Bouwnummer 15 wordt aan twee zijdes wordt omzoomd door water.

Bouwnummer 15
De woning heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De royale begane grond is verdeeld in een leefkeuken met groot raam en tuingerichte living met openslaande deuren. Er zijn allerlei mogelijkheden om de leefruimte te vergroten. Zo kan de garage bij de living worden betrokken of kies voor een uitbouw. Verdeeld over de 1e en 2e verdieping tref je 5 royale slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de woningbrede ouderslaapkamer is de badkamer direct te bereiken. In combinatie met de uitbouw van de begane grond kun je de 1e verdieping verrijken met een dakterras.

Deze woning heeft veel bergruimte. Boven de garage is een vliering en via een vaste trap op de 2e verdieping kom je op de zolder.  Kies voor een uitgebouwde woonkamer of uitbouw over 4 woonlagen, betrek een deel van de garage bij de woonkamer of laat een dakterras maken op de 1e verdieping aan de achterzijde.

 
In aanbouw / bewoond

Twee-onder-een-kapvilla 4laags

ca. 237 - 239 m2
5 - 7 kamers
4 woonlagen
deluxe

Overzicht wordt geladen..