Opgeleverd

Nieuwbouw Julia’s Buiten

Wie in Julia’s Buiten woont, zit goed. In vele opzichten. Doordat dit kleinschalige nieuwbouwproject van tien woningen op de gemeentegrens van Den Haag en het Westland ligt, speelt het dagelijks leven van de bewoners zich af in het Haagse Wateringse Veld en het oude centrum van Wateringen. Zo genieten zij van het stadse leven én het dorpse karakter.

image alt

Lekker thuisblijven in de diepe tuin aan het water

Slenter op woensdag langs de marktkraampjes op het Vliethof, geniet van de gezellige horecagelegenheden zo dicht bij huis en ga net als alle Wateringers naar de jaarlijks terugkerende kermis, de Wielerronde of Waterpop. Blijf je toch liever thuis in één van de woningen met een royaal woonoppervlakte en diepe tuin aan het water? Heel begrijpelijk! Aan de Kwaklaan is het altijd goed toeven.

De woningen zijn in 2019 opgeleverd en gebouwd door aannemer Boer Bouw. Zij hebben ware pareltjes gemaakt van de tien 2 onder 1 kapwoningen. De architectuur in combinatie met de ligging (aan het water en de rand van Den Haag) maakt Julia’s Buiten een niet-alledaags project met louter voordelen voor de bewoners.