Binnenkort 10 schitterende twee-onder-een-kapwoningen in verkoop

Aan de Kwaklaan op de grens van Den Haag en Wateringen start binnenkort de verkoop van Julia’s Buiten Fase 2. Het plan bestaat uit 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in twee varianten. Beide woningtypen zijn qua indeling en plattegrond bijna identiek. Kenmerkend zijn de kappen die doorsteken tot de eerste verdieping, de genuanceerde baksteen, de keramische dakpannen en de klassieke dakoverstekken.

Traditionele architectuur

De traditionele architectuur past goed in het dorpse karakter van de Kwaklaan. De kaveloppervlakten variëren vanaf 362 - 496 m2. De kaveldiepte is 39 meter; de achtertuinen zijn circa 18 tot 20 meter diep en 9,5 meter breed! Het huis is een heerlijk royaal gezinshuis met heel veel buitenruimte. Optioneel kan op de begane grond (i.p.v. de garage) een slaapkamer met badkamer worden gecreëerd. 

Woningtype A

Wil je je aanmelden als belangstellende voor woningtype A? Klik dan op de link hieronder en laat je gegevens achter onder 'Houd mij op de hoogte'.

Woningtype A >>

nieuwbouw den haag

Woningtype B

Wil je je aanmelden als belangstellende voor woningtype B? Klik dan op de link hieronder en laat je gegevens achter onder 'Houd mij op de hoogte'.

Woningtype B >>

Nieuwbouw Wateringse Veld