2 onder 1 kapwoningen julias buiten

6 oktober online start verkoop

Op donderdag 6 oktober 2016 start de online verkoop van 10 twee-onder-een-kapwoningen Julia's Buiten aan de Kwaklaan, op de grens van Wateringse Veld en Wateringen. Vanaf dat moment is het mogelijk om alle verkoopinformatie te bekijken en je in te schrijven op een van je favoriete bouwnummer(s).

Meld je aan!
Wil je op 6 oktober alle verkoopinformatie ontvangen en heb je nog niet aangemeld als belangstellende? Meld je dan aan bij de woningtypen (A of B)  en wij sturen je 6 oktober een e-mailbericht met een link naar alle verkoopinformatie en een link naar je persoonlijke inschrijfformulier!

Vragen? Kom naar de inloopbijeenkomst!

Heb je daarna nog vragen, dan ben je op maandag 10 oktober a.s. tussen 17.00 - 19.00 uur van harte welkom tijdens de inloopbijeenkomst op het kantoor van Olsthoorn Makelaars aan de Santiagosingel 1 in Wateringse Veld, Den Haag.

Kaveldiepte 39 meter!

Naast de charmante architectuur zijn de royale kaveloppervlakten en diepte van de kavels (39 meter!) bijzonder aantrekkelijk. Je kunt kiezen uit type A met een afgeronde kap of type B met meer strakke architectuur details. Koopsommen van de twee-onder-een-kapwoningen zijn vanaf € 435.000,- v.o.n. Bekijk nu alvast de website met de eerste informatie.

ruime woningen in wateringseveld
Bekijk de woningen En meld je aan!
De voorzieningen In de omgeving