Op donderdag 6 oktober is de verkoop gestart van de 10 2-onder-1-kapwoningen aan de Kwaklaan in Den Haag. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

1) Inzage in de verkoopstukken
Schrijf je je in als belangstellende? Dan sturen wij je een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de verkooptekeningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

2) Inloopbijeenkomst op maandag 10 oktober
Op maandag 10 oktober is er een inloopbijeenkomst bij de makelaar. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom bij Olsthoorn Makelaars aan de Santiagosingel 1 in Wateringse Veld, Den Haag. 

3) Invullen en insturen inschrijfformulier
Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een link naar het digitale inschrijfformulier. In dat formulier kun je je voorkeur voor de bouwnummers opgeven. De sluitingsdatum hiervan is maandag 17 oktober om 17.00 uur.

4) Toewijzing en loting
Vervolgens worden de woningen toegewezen aan de hand van de bouwnummer voorkeuren die je hebt gegeven. Als meerdere belangstellenden zich inschrijven voor hetzelfde bouwnummer vindt er een loting plaats.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk donderdag 20 oktober van ons een bericht of één van de woningen voor je is gereserveerd. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek.