Julia's Buiten
Logo Logo

Staat jouw droomhuis hier?

Wijken in ontwikkeling

Nieuwbouw op de grens van Den Haag en Wateringen

Besluit je hier te wonen, dan zit je goed. In vele opzichten. Doordat de kleinschalige nieuwbouw van Julia’s Buiten op de gemeentegrens van Den Haag en het Westland ligt, speelt je dagelijks leven zich af in Den Haag Wateringse Veld en het oude centrum van Wateringen. Waar winkel je en gaan de kinderen naar school? Waar doe je de boodschappen en pak je een terrasje? Prettig om te kunnen kiezen!

Wonen in Den Haag

Hier woon je op het randje van de Haagse wijk Wateringse Veld. Letterlijk om de hoek vind je een sporthal, diverse scholen voor het basisonderwijs en voorgezet onderwijs, een buurtwinkelcentrum met bibliotheek, kinderopvang, een welzijnscentrum en een gezondheidscentrum. En wil je eens wat anders of meer, dan ben je zo in het centrum van Den Haag of Delft.

Wateringen dichtbij

Wateringen is een gemoedelijk dorp met een hoog voorzieningenniveau op het gebied van winkels, onderwijs, medische zorg, sport (o.a. VELO), recreatie en uitgaan. Slenter op woensdag langs de marktkraampjes op het Vliethof, geniet van de gezellige horecagelegenheden zo dicht bij huis en ga net als alle Wateringers naar de jaarlijks terugkerende kermis, de Wielerronde of Waterpop.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?