Julia's Buiten
Logo Logo

Lekker naar buiten

De luxe, groene en waterrijke woonomgeving van de Kwaklaan is voor veel mensen erg aantrekkelijk. De verleiding om lekker naar buiten te gaan is dan ook groot. Naast een kinderboerderij en vele grote en kleinere speelplaatsen zijn er tal van sportfaciliteiten zoals multisportvereniging VELO.

Het mooie Vlietpark ligt om de hoek. In dit prachtige park langs de San Francisco- en Santiagosingel is het heerlijk wandelen met de hond. De (recreatie)polders van Midden-Delfland liggen op 10 minuten fietsafstand. De Noordzee en de stranden van Kijkduin, Monster en Ter Heijde zijn binnen een half uur fietsen te bereiken. Kortom, een fantastische woonplek, overal dichtbij.

Voorzieningen in de straat

Parkeren

Parkeren doe je gewoon op je eigen oprit. Ook zijn er parkeerstroken aangelegd voor bezoek.

Honden uitlaten

Er is geen specifieke honden uitlaatplaats. Wel zijn er delen in de wijk die niet toegankelijk zijn voor honden (zie hondenkaart Gemeente Den Haag). Hondenbezitters worden verzocht zelf hondenpoep om te ruimen en te deponeren in de speciale afvalbakken

Elektrische oplaadpaal

Een elektrische oplaadpaal aanvragen op eigen terrein is mogelijk bij een aanbieder voor elektrisch opladen. Vraag altijd even bij de gemeente na wat de huidige mogelijkheden zijn voor eventuele subsidies hierin of voor het plaatsen van een oplaadpunt op de openbare parkeergelegenheid in de buurt.

Afval ophalen

De bewoners aan de Kwaklaan zullen kliko’s krijgen van de gemeente voor het inzamelen van afval.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?