Logo Logo

De koopsommen voor de 11 herenhuizen aan de Ellertsveldlaan zijn bekend en staan online! Donderdag 14 september start de online verkoop! Meld je dus nu aan als belangstellende bij een woningtype van je keuze en je ontvangt bij start verkoop meer informatie.

Lees verder

Maak kennis met de 11 nieuwe herenhuizen aan de Ellertsveldlaan! De 5,1 meter brede herenhuizen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder waar je optioneel nog een extra slaapkamer kan creëren.

Lees verder

Het is bijna zover! We starten met de verkoop van de 4 vrijstaande villa's en 12 twee-onder-een-kap villa's aan de Zevenwoudenlaan. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

De Binnentuinen, misschien wel de groenste buurt van Wateringse Veld is al ver gevorderd. Op een aantal plekken is nog ruimte voor nieuwbouw. BPD Ontwikkeling start in juli met de verkoop van 16 luxe koopwoningen aan de Zevenwoudenlaan. Er is keuze uit prachtige woningtypen met tuinen op het zuidwesten, aan een brede watergang.

Lees verder

Noordhof in verkoop

Vandaag start de verkoop van de nieuwbouwwoningen in Noordhof. Benieuwd of er ook een huis voor jou bij zit?

Lees verder

Om alvast een indruk te geven, hoe je straks online een huis kunt samenstellen is een voorbeeld filmpje gemaakt van de woningconfigurator. Hierin wordt getoond hoe je in meerdere stappen met een kavel-, woningkeuze en uitbreidingsopties tot een compleet ontwerp komt.

Lees verder

De voorbereidingen van de 22 twee-onder-een kap en vrijstaande woningen in nieuwbouwwijk Noordhof zijn in volle gang. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent hoe de woningen er van buiten en binnen uit komen te zien. Daarom hebben we alvast een impressie van de architectuur van een van de twee-onder-een-kapwoningen en een interieurimpressie op de website gezet!

Lees verder

Op donderdag 6 oktober is de (online) verkoop gestart van de 10 2-onder-1-kapwoningen aan de Kwaklaan in Den Haag. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

Lees verder

Op donderdag 6 oktober start de online verkoop van 10 twee-onder-een-kapwoningen Julia's Buiten aan de Kwaklaan, op de grens van Wateringse Veld en Wateringen. Meld je dan aan bij de woningtypen (A of B) en wij sturen je donderdag 6 oktober een e-mailbericht met een link naar alle verkoopinformatie!

Lees verder

Aan de Kwaklaan op de grens van Den Haag en Wateringen start binnenkort de verkoop van Julia’s Buiten Fase 2. Het plan bestaat uit 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen in twee varianten.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?