Logo Logo

Dinsdag 30 januari sluit de inschrijftermijn voor de 13 Verandawoningen aan de Zevenwoudenlaan. Belangstellenden kunnen tot 17 uur hun woningvoorkeuren doorgeven.

Lees verder

Tijdens de inloopbijeenkomst van de Verandawoningen, zaterdag 27 januari a.s. bij Olsthoorn Makelaars, zijn de hypotheekadviseurs van de Rabobank aanwezig om je te informeren over je financiële mogelijkheden. Neem je salarisstrook mee en laat je adviseren.

Lees verder

Het is bijna zover! Dinsdag 23 januari start om 17.00 uur de online verkoop van de 13 Verandawoningen aan de Zevenwoudenlaan. In dit nieuwsbericht vertellen wij je meer over de verkoopprocedure.

Lees verder

Dinsdag 23 januari a.s. start om 17 uur de online verkoop van de 13 Verandawoningen aan de Zevenwoudenlaan. Dit betekent dat je alle informatie vanaf volgende week op de website kunt vinden, inclusief het digitale inschrijfformulier.

Lees verder

De koopsommen voor de 11 herenhuizen aan de Ellertsveldlaan zijn bekend en staan online! Donderdag 14 september start de online verkoop! Meld je dus nu aan als belangstellende bij een woningtype van je keuze en je ontvangt bij start verkoop meer informatie.

Lees verder

Maak kennis met de 11 nieuwe herenhuizen aan de Ellertsveldlaan! De 5,1 meter brede herenhuizen hebben 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder waar je optioneel nog een extra slaapkamer kan creëren.

Lees verder

Het is bijna zover! We starten met de verkoop van de 4 vrijstaande villa's en 12 twee-onder-een-kap villa's aan de Zevenwoudenlaan. In dit nieuwsbericht vertellen wij je alles over de verkoopprocedure.

Lees verder

De Binnentuinen, misschien wel de groenste buurt van Wateringse Veld is al ver gevorderd. Op een aantal plekken is nog ruimte voor nieuwbouw. BPD Ontwikkeling start in juli met de verkoop van 16 luxe koopwoningen aan de Zevenwoudenlaan. Er is keuze uit prachtige woningtypen met tuinen op het zuidwesten, aan een brede watergang.

Lees verder

Op donderdag 6 oktober is de (online) verkoop gestart van de 10 2-onder-1-kapwoningen aan de Kwaklaan in Den Haag. Heb je interesse in één van deze mooie woningen? Lees dan verder hoe je deze woning kunt bemachtigen.

Lees verder

Op donderdag 6 oktober start de online verkoop van 10 twee-onder-een-kapwoningen Julia's Buiten aan de Kwaklaan, op de grens van Wateringse Veld en Wateringen. Meld je dan aan bij de woningtypen (A of B) en wij sturen je donderdag 6 oktober een e-mailbericht met een link naar alle verkoopinformatie!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?