De allerlaatste fase aan de rand van De Binnentuinen binnenkort in verkoop!

Het laatste stukje aan de rand van De Binnentuinen, omgeven met de charmante nieuwbouw van het Laantje van Peel en de Kennemerlandsingel. Hier woon je straks op een groen schiereiland met een tuin aan het water. De privé voortuinen grenzen aan een autoluw binnenhof. Dat is de plek waar de buurkinderen samen spelen en je de buren ontmoet voor een praatje. Staat jouw droomwoning straks hier?

image alt

Nieuw aanbod

Waar voorheen Tuincentrum Overvecht floreerde, is nu plek voor Noordoever. Gelegen aan de Noordweg 143, maar gescheiden door water van de Zevenwoudelaan, Kennemerlandsingel en Ellertsveldlaan. Hier komen 26 ruime 2 onder 1 kapvilla’s en 12 appartementen. Bekijk nu de impressies, plattegronden en prijsindicatie op de website.

Bekijk de woningen
image alt

Op de hoogte blijven?

De woningen in Noordoever gaan eind september in verkoop. Wil je niets missen? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. Maak nu je Mijn Eigen Huis account aan en laat je interesse blijken voor een van de woningtypes door op het hartje te klikken. Na de vakantie ontvang je steeds gerichtere informatie, omdat wij weten waar jouw interesse ligt. Een account aan te maken is een must als je straks echt in Noordoever wilt wonen.

Bekijk de website van Noordoever
  Ga naar het woningaanbod
  Lees meer over het plan