Noordhof
Logo Logo

De voorzieningen van Noordhof

Stap de deur uit en je bent zo op de hockeyvelden, bij het voetbal of in de supermarkt. Noordhof ligt zó centraal, dat alle voorzieningen van Wateringse Veld op loopafstand zijn. Het buurtje krijgt de voorzieningen die je mag verwachten bij de type woningen die er gaan komen.

Alles is er al!

Bij een nieuwbouwwijk krijg je snel een idee dat je jarenlang in een omgeving woont die niet af is. Maar niet in Noordhof. Integendeel, want deze buurt is een van de laatste die in Wateringse Veld ontwikkeld wordt. Daardoor zijn alle voorzieningen al klaar. In Hoge Veld en De Binnentuinen zijn winkels, scholen en openbaar vervoer. Alles is al af!

Straatbeeld in Noordhof

Na een dag werken wil je niet blokjes rijden voor een parkeerplaats. Vandaar dat de meeste woningen 2 parkeerplaatsen op eigen terrein krijgen. Een laadpaal aanleggen voor de elektrische auto, fiets of scooter wordt daarmee een eitje. In de straat komen verder genoeg openbare parkeerplaatsen voor vrienden en familie. 

Ruimte voor kinderen

Of je kinderen nu op de basisschool zitten of studeren, vanuit Noordhof ligt de wereld aan hun voeten. Of ze nu willen spelen in de grote speeltuin in het Vlietpark, willen "chillen" met vrienden of naar school gaan. Lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer. Het is allemaal goed bereikbaar.

In de straten komen veel bomen, wat Noordhof een groene uitstraling geeft. Afval wordt verzameld in rolcontainers. Het straatbeeld blijft daarmee netjes.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?