Noordhof
Logo Logo

Stel zelf je eigen huis samen

In de sfeervolle nieuwe buurt in Wateringse Veld stel je zelf je huis samen. De plek van jouw dromen bestaat! In Noordhof komen 2 vrijstaande- en 20 ruime 2 onder 1 kapwoningen voor iedereen die durft te dromen. Kies een plek en een woning en laat je inspireren door de verschillende opties. Het is heel eenvoudig.

>> Stel je unieke huis samen met de woningconfigurator

Jouw unieke huis

In Noordhof komen 20 klassieke 2 onder 1 kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Wil je een 2 onder 1 kapwoning? Je hebt dan keuze uit woningen in verschillende groottes. Elk woningtype is bovendien nog op maat te maken met uitbreidingsopties en indelingsvarianten. Dit geldt ook voor de 2 vrijstaande woningen. Ook hier kies je uit verschillende varianten die je vervolgens zelf nog samenstelt.

De woningconfigurator

Wij leggen je graag uit hoe je straks een woning samenstelt. De woningconfigurator werkt eenvoudig. Eerst bekijk je het kaveloverzicht. Op de kavelkaart is zichtbaar op welke bouwnummers een vrijstaande woning gebouwd kan worden, en op welke bouwnummers een 2 onder 1 kap woning. Heb je interesse in een vrijstaande woning? Je hebt dan keuze uit 2 woningtypes. Toch liever een 2 onder 1 kap woning? Ook dan heb je keuze uit verschillende types. De gekozen woning kan vervolgens nog helemaal op maat gemaakt worden. Wil je een erker of een veranda? Of wil je liever een andere indeling van de eerste verdieping? Klik, zie meteen hoe het huis eruit ziet en hoeveel het kost. Bekijk het filmpje en zie meteen hoe het werkt. 

Inschrijven? Bekijk alle stukken en geef je voorkeuren door!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?